Interesse in een EHBO-opleiding?

Rode Kruis start EHBO-opleiding

De afdeling Bocholtz-Simpelveld-Vaals van het Rode Kruis start op zaterdag 11 januari 2020 een EHBO-opleiding. Deze opleiding wordt op 5 zaterdagen van 9.00-14.00 uur gehouden in het lokaal van het Rode Kruis aan de Kerkstraat in Bocholtz (achteringang van de kerk). 

Data: 11-18 en 25 januaril, 1-8-15 februari.
Het Rode Kruis heeft extra aandacht voor EHBO onder het motto: weet jij wat je moet doen ? Iedereen EHBO. Het streven is om meer personen bewust te maken van EHBO en hiervoor handvatten aan te reiken.

De cursus kost € 150,00 en is incl. cursusmap, materialen, reanimatie en gebruik van AED. De meeste zorgverzekeraars geven korting op het volgen van een EHBO-opleiding; soms wordt deze zelfs voor 100% vergoed.

Heeft u belangstelling, wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden kunt u contact opnemen met Truus Timmers, truus.timmers11@gmail.com, tel: 045-5442800 (na 17.00 uur)

 

 

 

 

 


Gratis EHBO-app voor hulp bij veelvoorkomende situaties.
Zorg dat je weet wat je moet doen bij een ongeval. Van brandwond tot vergiftiging en van bewusteloosheid tot een kneuzing.  Met deze EHBO-app heb je alle EHBO-instructies altijd op zak. In een noodsituatie geeft de app je ook gesproken instructies.