Roland Robben uit Bocholtz; 20 jaar lid
Lid geworden op 20 april 1993 bij het Jeugd Rode Kruis.
Hier behaalde hij zijn Jeugd-EHBO-B diploma.
Na de periode bij het Jeugd Rode Kruis kwam hij bij de “colonne” in 1996. Hij volgde de EHBO-opleiding en slaagde hiervoor in mei 1997. Aansluitend volgde hij verbandleer en reanimatie. Na deze opleiding volgde hij de module 2a, de vroegere basis verzorging.
In 2010 de opleiding Opvang & Verzorging gevolgd.
Bij taakveld noodhulp is hij een bescheiden lid, waar je steeds een beroep op kunt doen.

Ninette van Rijn uit Simpelveld; 20 jaar lid
Lid geworden op 1 januari 1993.
Ninette kwam bij de afdeling bij de vroegere welfare. Al spoedig was zij de rechterhand van de coördinator. Nadat Emmy Bardoul te kennen had gegeven haar werk te willen beëindigen nam Ninette het coördinatorschap over. Onder haar regie vonden jaarlijks vele activiteiten plaats en vooral de door haar georganiseerde uitstapjes vielen in de smaak, zowel bij de deelnemers als bij de vrijwilligsters.
In verband met haar gezondheid gaf zij in 1999 het coördinatorschap over aan Annie Hartzheim. Op de achtergrond is ze het Rode Kruiswerk blijven volgen.

To Royen uit Landgraaf; 30 jaar lid
Lid geworden op 20 september 1983 van de afdeling Mergelland. Hier diverse opleidingen doorlopen, o.a. EHBO, Basisopleiding verzorging, Opvang & Verzorging, omgang met lastig gedrag. Jarenlang was zij coördinator Bijzondere Vakanties voor de afd. Mergelland.
Sinds haar overstap naar de afd. Bocholtz-Simpelveld-Vaals in 2010 bezoekt zij gasten voor de vakantieprojecten in de gemeente Vaals, alsmede voor de afdeling Eijsden-Margraten.

Leo Crutzen uit Vaals; 30 jaar lid
Lid geworden op 20 september 1983 van de afdeling Mergelland. Hier diverse opleidingen doorlopen, o.a. EHBO, Opvang & Verzorging, omgang met lastig gedrag.
In januari 2008 maakte hij de overstap naar de afdeling Bocholtz-Simpelveld-Vaals.
Hij is actief bij noodhulp.

Axel Jehne uit Heerlen; 40 jaar lid
Lid geworden op 21 mei 1973.
Vanaf zijn binnenkomst bij de afdeling fungeerde Axel als colonne-commandant. In de beginjaren werd hij hierin goed gesteund en begeleid door Pierre Lommen.
Later werd Fer Schols zijn rechterhand. Axel wist steeds door de nodige humor de neuzen op een lijn te krijgen.
In 1988 trad hij terug als colonnecommandant en werd door het bestuur benoemd tot stafarts en erelid.
Nog jaarlijks probeert hij de (jaar)vergadering bij te wonen en informeert zich regelmatig naar het reilen en zeilen van de afdeling.